Compare Listings

Great Gatsby imanje sa cijenom od 85 miliona dolara

Great Gatsby imanje sa cijenom od 85 miliona dolara

Šarmantno Kings Point naselje u državi Njujork, poslužilo je kao inspiracija za čuveni roman Veliki Getsbi, što definitivno objašnjava nezamislivo luksuzne posjede koji se ovde nalaze…

Ali, imanje koje vam ovog puta predstavljamo inspirisalo je dizajn scenografije za film sniman po ovom romanu, a smešteno je na osam ari zemlje i nalazi se na 45 minuta od grada Njujorka.

Izgrađeno 1928.godine, ovo imanje bi sigurno pogodovalo samom Džeju Getsbiju. Sa uređenim baštama, drvećem koje je staro vekovima, oblikovanom živom ogradom i kamenim prilazima za kola i stazama za šetnju, ovaj luskuzni posjed sadrži brojne nevjerovatne pogodnosti – od teniskog terena, preko bazena, do predivne lože i bara.

Ima osamnaest spavaćih soba i trideset dva kupatila, raspoređena u originalnoj vili i dve manje građevine nazvane Carriage House i Rodney House, koje igraju ulogu smještaja za goste. Sa besprjekornim završnim detaljima od mermera, malahita, lapis lazuli, zlatnih listova i dragog kamenja, ekstravagantni enterijeri ovog posjeda dizajnirani su da zaprepaste i impresioniraju svakoga ko ih ugleda.

Glavno imanje takođe sadrži masivnu garažu za deset automobila, vinski podrum sa 3.000 flaša i sve drugo što vam padne na pamet: saunu, predivni spa, salon ljepote, impresivnu teretanu, teren za reketbol i nevjerovatnu ložu koja je idealna za zabavu u stilu Velikog Getsbija.

Na kraju svakog dana, dok koji je dovoljno veliki za jahtu dužine 60 metara, omogući će vam da se opustite i odmorite, i podsjetite koliko život može biti lep. Naravno, ukoliko imate 85 miliona dolara, koliko košta ovaj posjed.

Pogledajte galeriju:

 

Povezani postovi

Kuće prodaju za jedan evro u “slavnom gradu hrabrog srca”

Ololai je predivni italijanski gradić u planinskoj regiji Barbađia na Sardiniji kojeg je zadesila...

Nastavak čitanja

Selo bogataša koje niko ne napušta: “Ako se odselite, gubite sve!”

Pitanje kako je Huaxi od siromašnog sela došao do svega ovog i dalje je obavijeno velom tajne....

Nastavak čitanja

Zavirite u Flojdovu vilu

Naslovi brojnih novina, magazina i tv specijala sadržali su njegovo ime, zbog borbe visokog...

Nastavak čitanja

Komentariši

*