Compare Listings

Malibu Castle – Najskuplji dom Kalifornije

Malibu Castle – Najskuplji dom Kalifornije

Izgrađeno na mjestu nekadašnjeg Malibu zamka, ovo novo arhitektonsko remek dijelo ima za cilj obaranje rekorda…

Ono je stavljeno na prodaju po cijeni od 80 miliona dolara. Nalazi se na posjedu površine 3.5 ari nadomak predivnog Serra Retreat odmarališta, a svojim novim vlasnicima će ponuditi vrhunski pogled na Santa Monika zaliv, Malibu koloniju i Surfrider plažu.

Nažalost, vatra je uništila Malibu zamak prije deset godina, ali je arhitekta Skot Glen kupio ovaj impresivni posjed za 9.7 miliona dolara i pretvorio ga u jednu od najnevjerovatnijih vila u čitavom svijetu. Ovo imanje ima svoj privatni prilaz za kola sa obezbjeđnim kapijama, a u enterijeru nudi pet spavaćih soba, šest kupatila i još mnogo toga.

Sa površinom od oko 1.050 m2, ovaj dom ima dekor i namještaj koji su dijelo vrhunskih dizajera iz Minotti i Bottega Veneta brendova, od kojih potiču ručno rađeni tepisi sa Novog Zelanda i trpezarijski sto od tikovine. Dalje, vrata i ormarići od tikovine, kao i podovi od stare hrastovine naglašeni su umjetničkim delima Elsvorta Kelija i Džonatana Burofskog.

Naravno, morate potrošiti dosta novca da biste ovo mjesto nazvali svojim domom, pa vam ono, kako bi opravdalo svoju cijenu od 80 miliona dolara nudi još mnogo toga – tu je prostorija za degustaciju vina, soba za igru i uživanje u filmovima, vrhunski infiniti bazen dekorisan kaskadnim vodopadom. Da li smo pomenuli da kupovinom ovog posjeda dobijate besplatnu poslugu u trajanju od godinu dana?

Pogledajte galeriju:

Izvor:Luxlife

Povezani postovi

Milenijalna roze boja novih generacija

Ukoliko pratite dizajnerske trendove, poznato vam je da roze boja posjeduje jako uporište u svim...

Nastavak čitanja

Zavirite u Flojdovu vilu

Naslovi brojnih novina, magazina i tv specijala sadržali su njegovo ime, zbog borbe visokog...

Nastavak čitanja

Staroj nekretnini vratite sjaj bez mnogo ulaganja

Jeftine ideje u uređenju stanova brojnima su primamljive jer pametnim rješenjima izdatak za...

Nastavak čitanja

Komentariši

*