Compare Listings

Ovo su najbolji stanovi Australije

Ovo su najbolji stanovi Australije

Smještene na vrhu Kangaroo Point stena, Banyan Tree Residences u Brizbejnu svojim vlasnicima nude prestižne domove u najboljem dijelu grada…

Sedamdeset šest stanova ove građevine prostire se na deset spratova, uz još tri veličanstvena penthausa koja nude pogled na rijeku, grad i bujnu botaničku baštu. Ove rezidencije skoro su proglašene za najbolje u Australiji, a kupci imaju opciju izbora dvosobnih ili trosobnih stanova, kao i penthausa. Sa početnom cijenom od 600.000 dolara, svaki stan ima prefinjeni dizajn, spavaće sobe sa prostranim ugradnim garderoberima i prozore od poda do plafona. Svaki stan takođe ima i balkon koji se proteže čitavom dužinom stana.

Kupci ovde neće uživati samo u miru i tišini, već i u dodatnim pogodnostima i uslugama kakve inače možemo videti u luksuznim hotelima, poput 24-h konsijerža, Banyan Tree Spa centra, prodajne galerije, premium restorana i teretane. Takođe, ovde postoji i krovna bašta sa privatnom sobom za zabave, odvojeni dio za roštiljane, ležaljke i glomazni infiniti bazen iz kog možete uživati u spektakularnom pogledu na panoramu grada.

Takođe, vlasnici ovih stanova uživaće i u beneficijama Banyan Tree Sanctuary kluba, koji im pruža pristup i povoljnosti u spa centrima, na golf terenima u odmaralištima i galerijama.

Pogledajte galeriju:

Izvor:luxlife

Povezani postovi

Kuće prodaju za jedan evro u “slavnom gradu hrabrog srca”

Ololai je predivni italijanski gradić u planinskoj regiji Barbađia na Sardiniji kojeg je zadesila...

Nastavak čitanja

Selo bogataša koje niko ne napušta: “Ako se odselite, gubite sve!”

Pitanje kako je Huaxi od siromašnog sela došao do svega ovog i dalje je obavijeno velom tajne....

Nastavak čitanja

Zavirite u Flojdovu vilu

Naslovi brojnih novina, magazina i tv specijala sadržali su njegovo ime, zbog borbe visokog...

Nastavak čitanja

Komentariši

*