Compare Listings

Zavirite u Novakove nekretnine

Zavirite u Novakove nekretnine

Novak Đoković kupio je nedavno dva stana u Njujorku po cijeni od 11 miliona dolara i jedan u Majamiju od 8,9 miliona. Sve nekretnine dizajnirao je čuveni arhitekta Renco Pijano i pravi su raj na zemlji.

Zavirite u Novakove nekretnine zanimljivosti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković potršio je na stanove u Americi skoro 20 miliona dolara! Cijena nekretnine na Floridi je 8,9 miliona dolara, a odranije je poznato da su u New York-u Novakovi stanovi koštali 11 miliona. Radi se o luksuznim krajevima u Majamiju i u Njujorku, a cijene penthausa u ulici u Miami Beach-u, gdje Đoković posjeduje imovinu idu i do nevjerovatnih 38 miliona dolara.

Novakov stan na Floridi ima tri sobe u zgradi od 17 spratova na obali okeana, u luksuznom kompleksu “Park 87”. Podovi su od bijele hrastovine, zidovi od mermernih ploča, u kupatilima je podno grijanje…

Zavirite u Novakove nekretnine zanimljivosti

Neke terase ovog arhitektonskog čuda imaće bazene sa slanom vodom. Kupci dobijaju i pravo da koriste salon sa velikom bibliotekom i barom, unutrašnji bazen, automatizovan parking sistem, fitnes i spa centar, sobu za konferencije. Vlasnici 70 stambenih jedinica imaće i privatni park.

“Park 87” dizajnirao je čuveni arhitekta Renco Pijano, koji je radio i stanove koje je Đoković kupio u Njujorku. Novak je veliki ljubitelj Pijana i zato se odlučio baš za njegove komplekse.

Zavirite u Novakove nekretnine zanimljivosti

Izvor: informer

Povezani postovi

Kuće prodaju za jedan evro u “slavnom gradu hrabrog srca”

Ololai je predivni italijanski gradić u planinskoj regiji Barbađia na Sardiniji kojeg je zadesila...

Nastavak čitanja

Selo bogataša koje niko ne napušta: “Ako se odselite, gubite sve!”

Pitanje kako je Huaxi od siromašnog sela došao do svega ovog i dalje je obavijeno velom tajne....

Nastavak čitanja

Zavirite u Flojdovu vilu

Naslovi brojnih novina, magazina i tv specijala sadržali su njegovo ime, zbog borbe visokog...

Nastavak čitanja

Komentariši

*